Lollolindberg@

                                                                                                       V. 24


                                              

Lollolindberg@

I dag gick jag upp 07.00 för jag hade en massa samtal att ringa..
Åt en supergod frulle bestående utav en macka med massa nyttigheter på.Sen en fruktsallad innehållande Banan, Apelsin, Kiwi, Äpplen, Vindruvor. I morgon blir det samma fast jag tillsätter lite mango :) Mumsigt :) ..
Jag började ringa runt vid 08.00 ungefär,då jag ringde naprapaten Anders som jag gått hos tidigare, jag fick en akut tid kl 13.30 vilket var jätte bra.. Sen ringde jag Spec. Barnmottagningen för att prata med min Astma läkare om mina mediciner, hon skulle nämnligen kolla upp om jag kan äta samma mediciner som förut nu under graviditeten, och det skulle hon gjort för 4 månader sen. Men eftersom astman varit bra har jag inte ringt henne, men nu börjar pollen allergin kännas av och nu behöver jag medicinen. Dr. Elisabeth hade självklart semester nu när det var brådis , pratade med en sköterska som skickade mig vidare till Specialtist mödravården som i sin tur skickade mig vidare till min husläkarmott. !
Vart ett väldans massa ringande när de tillslut hjälpte mig på min husläkarmott. , De var väldigt hjälpsamma där som tur var :) .. Fick iaf veta att jag kan äta mina allergi tabletter och min astmamedicin oxå för den delen :) ..

Sedan bar det av in till enköping för att träffa Anders, Naprapaten som skulle kolla ryggen min !
Kollade , böjde, kände , klämde osv.. Har ryggproblem sen tidigare, snett knä och ogämn längd på benen som gör att ryggen inte riktigt händer med.. Så det har ju såklart förvärrats nu då när de kommit några extrakilon kroppen måste bära haha !
Svankade tydligen för mycket, så tyngden hamnade i svanken och bysten har vuxit en del så de är massa vikter på fel ställen som kroppen inte är van vid, därav all ryggsmärta ! Men har fått massa övningar jag ska göra för att bli bättre, så det är bara köra och kolla tummarna på att det ska bli bättre :) ..

I morgon har jag nationella prov i engelska :/ , tufft men jag ska fan ligga i som alldrig förr! :)


Lollolindberg@

Aj Aj Aj ! Jag har såååå ont i ryggen , fredagsnatt sov jag ingenting! Låg typ och bölade för de gjorde så fruktansvärt ont, det kändes verkligen som den gått av på mitten : / . Uscha ! I morgon ska jag försöka hitta en bra sjukgymnast här i enköping..

Lollo

Lollolindberg@

Hellu :) , I dag har jag varit hemma från skolan, jag var såååå trött att jag försov mig i morse och hade faktiskt ingen som helst lust att gå till skolan ;/ ,  Pluggade lite no hemma, så helt värdelös var jag inte :) .
Sen ringde jag Ella och kolla vad hon gjorde, då skulle hon och Betty åka till västerås och handla kläder, så jag hakade på ! :) Vi käkade på Donken direkt när vi kom fram för vi var jätte hungriga , sen gick vi runt och kollade lite..
Ellas pengar försvann snabbt som vanligt , de bara råkade slinka ner i alla kassapparater ;).. Jag köpte dock inte lika mycket som henne för av någon konstig anlednign kommer jag inte i kläderna haha ! ..
Gick runt och kollade om de fanns någon butik som hade mamma kläder och hittade bara en liten tråkig hörna på H&M , det sög kan jag lova ! Slutade med att jag kom hem med ett par tights och en tunika för hitta inge mer jag ville ha nu :P ..
Sen fyller jag år om knappt två veckor oxå så det är lite onödigt att köpa så mycket nu :) .. JUST JA , när jag kom hem hade mamma köpt ett par hängselbyxor till mig, det var jättesöta med magen :) hehe ..
Tack Mamma <3

I morgon fyller min älskade Bror 19 år GRATTIS till honom <3 Så i morgon blir det åka till vallentuna och fira honom, äta lite tårta och så ;) ..

Lollo

Lollolindberg@

         
                                                                           Min lillasyster Emma målade på magen :) 



                                                                                       
                                                                               

                                                                Theos blivande Morbror Gabriel , och magen :)

                                                                                       

Lollo

Theodor <3

Theo hade det väldigt vilt därinne i magen så jag fick springa på toa ett par gånger eftersom min kissblåsa fick sig några fina smällar , gick in på youtube och sökte på vaggvisor ..
Hittade slumra in , och tro det eller ej men det vart lugnt därinne haha :)..

                                        

Lollo


Lollolindberg@

Tack alla söta för era kommentarer :)

Det är kul att veta att ni gillar att läsa bloggen :) ..
 Fortsätt gärna kommentera inlägg och bilder .. 
Fick en kommentar från ``en beundrare´´ som skrev : Hur kan du orka gå runt med en bebis i magen på skolan?? asså de äe helt sjukt, och ja tycker att du är modig som vågar visa det med :D men för barnets säkerhet sluta röka!!
hoppas att du har en pappa te barnet så at han kan hjälpa dig att att hand om den :) 
 
Det är inte så jobbigt att gå runt med magen i skolan faktiskt :), Det som kan vara lite jobbigt är ju att alla kollar på en , men det kan jag även förstå att de gör. Folk är nyfikna , det är klart :) Tack att du tycker så , det glädjer mig :) ..
Och vill bara säga att jag slutade direkt röka när jag fick veta att jag var gravid ! :)
Kram ! ¨

Lollo


Lollolindberg@

Igår var jag med Söta Ellinor Widslätt :)




Lollolindberg@

Graviditets vecka. 23

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

fetal development at 23 weeksMånga studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik - av någon anledning, särskilt Vivaldi. Pröva att spela Quattro Staggione och se om bebisen reagerar.

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför. Den sväljer fostervatten, men kommer förmodligen inte att bajsa förrän den är född.

Om din bebis skulle födas så här tidigt, skulle den ha goda utsikter att klara sig (ca 85%) förutsatt att den fick rätt vård. Medicinska och teknologiska framgångar har medfört att 24 veckors bebisar kan fortsätta utvecklas tillfredsställande utanför livmodern om de föds för tidigt.

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.


Lollolindberg@

                                                                                    Längtar till Theodor <3



   



Lollo

Lollolindberg@

Har varit lite låg på sista tiden så därför har det inte blivit mycket bloggande alls , ledssen för det !
Men nu mår jag bättre igen så nu blir de åka av :), Spännde denna helvetes tandställning för två dagar sedan men det gör fortfarande SÅÅÅ ont, blir tokiig !

Hade möte i skolan i Förrigår, vi kom fram till att jag ska ta bort några ämnen och bara satsa på de ämnen jag verkligen behöver och som jag känner att jag klarar av just nu. De ämnen som försvann var idrott, a-eng, teknik och slöjd..
Så nu är min senaste dag i skolan 13.45 :) Kan inte klaga !

I helgen vill ja mysa med någon och ha filmkväll, men det komer ju förmodligen inte hända så det blir väl att jag följer med min mormor till min morbror och leker med min kusin saga som är 4 år :) Sen ska vi åka till min morbrors kompis Dennis som just blivit pappa till en liten Flikka :) Hälsa på bebisar är ju altid kul (Y) !

Lollo

Tävling ! :)

Vinnare utav tävlingen blev Lina wallström som skrev:

Att bara få känna din närhet gör mej varm
Att få somna på din bröstkorg
Få höra ditt hjärta slå i takt med mitt
Att andas in dina andetag
Du har gjort så att det är sommar inom mej och fjärilarna flyger omkring i magen på mej för varje gång du säger med din ljuvaste röst '' jag älskar dej ''
Känner mej så trygg vid din sida
Du tog bort min smärta så att jag slipper få lida
Ger mej kärlek, får mej att skina som solen o dina vackra små ögon ser på mej
älskling du kommer alltid vara kärleken i mitt liv
du är bättre än varje drog och alkhol
att få känna närheten av dej
känna hur du rör mej
kysser mej ömt
det är dej mitt hjärta som jag inte glömt !

(kommer inte fortsätta med denna tävling eftersom de knappt var ngra som skrev, tråkigt men men :/

Helg<3

Igår kollade jag och min lillasyster på midsommar, Emma ville se den så :) , själv har jag sett den typ 500 ggr men men vad gör man inte för sin syster ;) :) ..
I dag ska vi kolla på halloween som jag oxå har sett jättemånga gånger, men men :) hehe..
I dag var min storasysters kompis här med sin 1 åriga son, tror ni jag längtade eftr min lilla Theo när jag gulla med honom eller :), sjukt söt var han iaf.. :)


 Lollo

Helg <3

Små syskonen kom i dag, har saknat de super mycket .. Ska bli mys att umgås med de hela helgen, vi kommer bara mysa mysa mysa och äta godis godis godis :) Sen på söndag ska vi åka till badhuset och bada :) ..I dag har jag städat det sista i rummet så nu är det SUPER FINT :) .. Damsög hela min våning , tvättar massa kläder osv :)..
Fan vad jag låter som en hemmafru :), jag gör ju inget annat än att tvätta och städa :) haha ..

haha , Ha en superbra helg allihoppa :)

Lollo


Lollolindberg@








Lollo



Lollolindberg@

God afton allesammans :) ..
I dag har jag gjort massor tycker jag, jag är helt slut vill jag lova :) Först vaknade jag, hade ingen lust att gå till skolan i dag kände bara att jag ville spy på allt och alla, har du varit gravid vet du att du kan ha sådanna dagar :P, inge illa menat mot någon men så är det :).. Hormonerna bråkar lixom med en :). Sen började jag fixa med min nya byrå och vek massa kläder/tvättade osv.. Sen kom jag på att jag ville möblera om i rummet :) ( ni som känner mig vet att de händer ganska ofta ) hehe, så jag skruvade ner min barbänk och tog bort speglarna plocka ihop sängen för att kunna flytta den , den är enormt stoor måste jag bara säga :P sen flytta jag tv:n och tv bänken :) Super duper fint nu :) ..
Sen tog jag ett skönt bad , med bodyscrub och hårinpackning :) .. Avslutnignsvis tänkte jag sitta här ett tag med en kopp te och mysa :D ÄR HELT SLUUUUT ! :)
 Måste tacka min mamma oxå för att hon är så söt och hjälpte mig <3

Lollo

Lollolindberg@

Tävling !

Den som skriver den finaste kärleksberättelsen, får veckans ros i slutet på veckan !

Skriv berättelsen i kommentar , glöm inte skriva mailen oxå :)

Lycka till !

Lollo

Lollolindberg@

Jag och peter, Mammas man !
Haha jobbigt :D


Lollolindberg@

                                                                                            Magen v.20
   
                                          

Lollo

Lollolindberg@

Tävling !

Den som skriver den finaste kärleksberättelsen, får veckans ros i slutet på veckan !

Skriv berättelsen i kommentar , glöm inte skriva mailen oxå :)

Lycka till !

Lollo


Lollolindberg@

Sitter i skolan och har teknik, är jätte trött och har ont i huvudet.. Men håller ut till 4 då jag slutar...
För då ska jag och Ellinor gå ner på stan och ta en fika, mums :P ..
Sen ska jag hem och fixa min nya byrå som kommer i dag, äntligen har jag någonstans att lägga alla kläder jag har :)

 Lollo


Theodor <3

Nu börjar han sparka som bara den igen :) .. Han har varit lugn hela dagen , men nu när mamma snart ska gå och sova då sätter han igång =). Fast skönare om de är lite liv i magen än att de ska va helt tyst och stilla då känner man sig bara ensam.. Får se om han somnar eller om han ska fortsätta spela fotboll :)

Längtar efter min lilla Theo <3

Lollo


Lollolindberg@

Var på Mvc , tog massa prover .. hade jättebra blodvärden så inge fel alls :).. Tråkigt att jag måste erkänna nu att jag bara är allmänt lat, haha. Fick lyssna på Theodors hjärta, helt grymt ! Det slår så fort så de helt sjukt..
Mamma följde med mig till mvc , sen gick vi och handlade lite blommor och en korv till tjocka mig :), sen åkte vi hem och jag vart helt slut som vanligt. Jag la mig på soffan , fick världens huvudvär sen somnade jag. Vaknade nu för ett tag sen av att Karro min vän ringde, har inte pratat med henne på evigheter sen käns det som. Det var trevligt ! Nu sitter jag här och är grymt sugen på smörgåstårta,  mamma och peter är på kalas hos någon som bjuder på smörgåstårta :O .. Men jag får väl nöja mig med någon sallad eller så, måste äta något snart iaf.

I morgon ska jag till skolan igen som ja inte varit i på ett tag nu, kan va kul att komma ut och träffa lite folk..
Man blir ju lagom asocial när man sitter inne som ett psyk som jag :) ..

Lollo

Lollolindberg@

                                                                                        Lollolindberg@                




    

Lollolindberg@

*Gäsp*  Vaknade för ca 20 min sen , nu är klockan 10.55 och jag är fortfarande super trött.. Är jag bara lat eller har jag järnbrist eller något? Aa jag vet inte, men det får jag veta i dag iaf, jag ska till Mvc och ta lite blodprover och väga mig och så! Jag har gått upp grymt mycket så vill helst inte veta, haha. Ska städa mitt rum också som ser ut som en jävla svinstia, men i dag ska det bli fint :) , ska ränsa ut en massa kläder och se om jag får ha några kläder kvar sen. Har köpt en ny byrå en ikea malm i ek fannér, den kommer i morgon så då har jag lite bättre klädförvaring oxå .. För nu börjar det bli ont om plats i garderoberna, jag har ju köpt en massa nytt till Theodor haha.. han kommer inte gå utan kläder och saker iaf.. har redan börjat handla massa smått :) I gårkväll var Theo lugn iaf, sparkade nästan ingenting .. känns nästan lite ensamt när han inte ligger och viftar med armar och ben så mn känner honom,  Men han verkar lika seg som jag i dag, han brukar ju alltid sätta igång på morgonen :) .. men nu börjar han lite smått igen iaf :)

Nu måste jag städa rummet, åå jag jublar :) haha ..
Men återkommer efter besöket på Mvc..

  Lollo                                                                           


Madeleine <3


madeleinegranroth.blogg.se




<3

Vill bara ge en ros till alla fina människor som läser min blogg och som skriver fina kommentarer och uppmuntrande ord :) Ni är guld allihop ..

Kram / Lollo

Lollolindberg@

Halloj :) , kom nyss hem från mormor hon var inte hemma så jag lånade hennes lägenhet i grillby för att vara med Madde granroth ett tag. Skit mys att träffa henne, har inte träffat henne (eller någon alls) på jätte länge. Känns bra att ha en vän som fortfarande bryr sig och som faktiskt står ut med mitt mamma snack. (Stor stjärna ska du ha för det madde ). Vi åt kebebtallrik på grillby pizzan, gott :) så satt vi där och snacka massa skit och bara mös till det lite :).. Sen gick vi tillbaks till mormors lägenhet och drack te och pratade om allt möjligt, vi bestämde att vi ska ha en mysig filmkväll som jag längtat så mycket efter (skrev om det i förra inlägget). Madeleine Granroth är guld <3.
Nu sitter jag hemma och är sugen på cholkadbollar och ännu mer te haha har faktiskt chokladbollar hemma som jag bakade igår när jag fick ett sånt cp sug :) , Theodor verkar gilla chokladbollar, och mamma säger inte emot ;)..
Nu sparkar han jätte mycket, har inte haft en lugn stund i dag.. Jättemysigt :) ..
Fick tid på Mvc förresten , ska dit i morgon och se om jag har bra blodvärden fortfarande...
Nu blir de cholkadmums :D

Lollo



     


Sjuk :(

Är hemma och mår inte så bra faktiskt, har ont i huvudet och i halsen så det är något sjukt !
Ringde Mvc i dag också för jag blöder så mycket näsblod nu när jag är gravid, och jag har blivit så trött nu igen så ska kolla om jag har järnbrist och kanske behöver järntabletter eller så. Annars är det bra med mig , är glad så glad hela tiden :) .. Tråkigt bara att man är så trött ,  man orkar ju knappt göra något.. Skulle helst av allt puffa upp kuddarna i soffan och bara mysa till det med en film och massvis med godiis , en riktigt läskig film eller en komedi det är de filmerna jag gillar mest.
Tråkigt nog glider jag isär med mina kompisar, som vi nu ligger på SÅ olika plan i livet.. De tycker inte det är så kul att umgås med mig längre verkar det som, annars hade de hört av sig lite oftare kanske? Aa jag vet inte, vad jag märkt på andra mammor eller blivande mammor som jag pratat med så är det här ett problem hos de flesta, är man inte gravid så skiter man väl fullständigt i muttverkar, ömma bröst, ryggont och hur de känns när ett barn sparkar.. Allt de tänker på är festa och slippa lyssna på tråkiga människor som jag. Men vad de glömmer bort är att nu som gravid, även om jag är världens lyckligste över min son så känner man sig så jävla ensam under den här tiden, Svårt för er att sätta er in kanske, men man känner sig sjukt ensam.. Men men, kan man umgås eller bara ringa sin vän för att hon är gravid, då är frågan hur mycket vän man är . 

Lollo

Lollolindberg@

                                                          Bilden är tagen i v.18 ( Är nu i v.20+0 )
                                                                                                                                                     
                        


Nicole <3

Vill säga tack till min underbara kompis Nicole som gjorde min blogg så fin , TACK <3


Theodor Max Joachim Lindberg <3

I torsdags var jag på första ultraljudet och det var helt otroligt, Fick veta att det var en liten kille jag ska ha :) Jag vart jätte glad, det kändes jätte konstigt att se han ligga där inne och sparka och ha sig,  men det var helt fantastiskt och jag är så lycklig ! Jag har bestämt namn nu, eller det bara vart Theodor :) Det kändes bara så rätt på en gång, Så han ska heta Theodor Max Joachim Lindberg :) Sjukt fina bilder jag fick med mig från ultraljudet, man ser allt så tydligt.. Lilla näsan, hans små läppar och lilla foten som jag har en så fin bild på :) .. Nu har han börjat sparka så jag känner det tydligt oxå, han sätter igång på kvällarna när jag vill sova, hehe ..

/ Världens Lyckligaste Lollo


Välkommen till min nya blogg!

LouiseLindberg, välkomnar mig själv till min nya blogg :)


RSS 2.0