Lollolindberg@

MVC besöket - Pratade lite om sammandragningarna och att jag ska fortsätta ta det rätt lugnt och lyssna på kroppen ordentligt.
Symfys måttet låg på 31. Hb 115, det hade sjunkit ännu mer sen sist så nu måste jag börja ta mina järntabletter varje dag och tänka järn helt enkelt . Blodtrycket låg på 108/67. Theodors Lilla hjärta slog 150 slag i minuten , haha han rörde så mycket på sig så bm var tvungen att hålla i honom för att kunna lyssna på hjärtat . Min livliga lilla grabb =) .. Nästa gång jag ska till MVC ska vi prata amning och annat som kan vara bra att diskutera. Sist jag var där pratade jag och bm förlossning och olika bedövningar.

Efter MVC mötte jag och Mamma upp peter (hennes man) och åkte till västerås för att köpa en västa till mig. En som jag ska ha som skötväska faktiskt. Hade kollat på en svart axelväska med fred perry text på , men den hade så dåligt med fack. Sen hittade jag en annan axelväska , den var också svart med Everest text. Den var jättebra med massa bra fack som jag kan ha blöjor och nappflaskor och annat stuff i.. Väldigt enkel men ändå så mycket roligare än de väskor man får med när man köper vagn. Så jag är supernöjd med mitt kör i dag =)



Lollolindberg@

Sitter hemma vid datan , borde egentligen vara ute i det fina vädret som ÄNTLIGEN kommit. Men jag känner mig så seg och såååå varm så jag vill bara klä av mig skinnet , och så är jag ENORMT besviken på en person.. Så känner inte för att sätta mig i solen. Jag väntar till kl 6 då det blir lite svalare och jag ska börja tända grillen.. Sen kommer Emma hallberg och Marcus och ska grilla med mig och min lillasyster =), Mys !

Är enormt besviken på en person  =(

Lollolindberg@

Hej och hallå =) ..
I dag är det världens skitväder ute så jag och mina älskade småsyskon ska gå på bio =)
Natt på museét 2 blir det =) , den ska tydligen vara superbra så vi kör på den . Sen har den premiär i dag oxå =) ..

 Nej nu ska jag laga mat åt kidzen så de blir mätta och belåtna =) Sen bär det av på bio ,, jippie =)


Grattis Mamma <3

I dag fyller min älskade mor 38 år  =) Grattis till dig min älskade ...

Lollolindberg@

Igår var jag på Vallentuna day spa , fick det i present när jag fyllde år utav min faster och kusinerna =)
Det var helt underbart, började med en scrub över hela kroppen som jag sen fick skölja bort i duschen , sen smörjde hon in mig i en näringsrik olja som skulle vara bra för det ena och det andra , packade in mig i plast och handukar och så fick jag ligga så medans hon började med ansiktet. Hon började med en rengöring , sedan fick jag en helt underbar ansiksmassage och sen avslutades behandlingen med en skön ansiktskmask. Behandlingen heter - I väntans tider och är speciellt för gavida. När jag gick därifrån kände jag mig jätte fräsh och som en ny människa =) hehe..
Nu är jag hemma hos mamma igen efter en helg i vallentuna då, så skönt att komma hem igen. I morgon ska jag ta mig till skolan en sväng och se om jag kan få några nyttigheter gjorda, skulle verkligen behövas.

Nu ska jag kolla lite tv..

Lollo

Magen =)

                                                                    

 

   

Lollolindberg@

Jag måste bara säga tack till alla er som kommenterar så fint här på bloggen =) Blir verkligen rörd utav att läsa era kommentarer och det känns så skönt att ni håller på mig ! Ni är verkligen underbara , tack !
Puss&kram

Lollo

Graviditeten

Du är på dag 205 av 280. (73,2%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 1 full dag (v29+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 25 jul 2009
Du har 75 dagar kvar till beräknad förlossning    

Graviditeten

Du är på dag 199 av 280. (71,1%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 2 fulla dagar (v28+2).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 25 jul 2009
Du har 81 dagar kvar till beräknad förlossning.


Lollolindberg@

Jahapp, nu får man inte röra på sig heller ! Har väldigt mycket sammandragningar så nu har jag fått tillsägelse utav barnmorskan att vila så mycket som möjligt .. Det är en vild liten krabat jag har där inne i magen ,  i natt fick jag springa upp och kissa 4 ggr efter att ha fått ett antal rätt hårda sparkar mot kissblåsan haha =)




Lollo

Sommarväder <3

Sitter med laptopen i knät i en bekväm solstol och bara stornjuter utav detta underbara väder som jag längtat efter så enormt mycket och lyssnar på den underbaraste låten i världen Tracy Chapman - Talkin bout a revolution! Väntar på min kompis Ann-sopie som ska komma snart, ska hämta henne i bålsta om ett tag. Sen blir det mysa i solen och tända grillen och grilla .. Ska ställa mig och göra en grym potatis sallad också =)  Gud vad underbart detta väder är!!
För er andra som sitter och njuter utav solen måste jag bara tipsa er om Tracy Chapman för hon är en helt underbar sångerska !!

http://www.youtube.com/watch?v=SKYWOwWAguk&feature=related

Lollo

RSS 2.0